Paratrasnete

Proiectare

Executie

Obtinere autorizatie

Eliberare buletin verificare

Electro Control INST va ofera servicii de proiectare si executie pentru instalatii de paratrasnet, un prim pas pe care trebuie sa il luati in scopul protejarii  cladirilor, indiferent ca sunt case, vile, blocuri, sau constructie industriale.

De ce e necesara instalatia de paratrasnet?

Instalatiile electrice pot suferi, uneori, accidente cauzate de trasnete; aceste accidente pot cauza electrocutarea persoanelor care se afla in apropiere dar pot crea si daune materiale foarte mari. In cele mai nefericite cazuri, instalatia electrica se poate supraincalzi si deteriora (impreuna cu consumatorii electrici conectati la instalatie) sau in cazuri extreme se poate produce chiar si in un incendiu. Pentru a evita aceste situatii, se implementeaza instalatiile de paratrasnet, care au rolul de a impiedica aceste accidente naturale. Practic, instalatiile de paratrasnete vor atrage asupra lor loviturile de trasnet si vor conduce la pamant curentul de trasnet.

Paratrasnete perfect realizate

Electro Control INST executa instalatii de paratrasnet pentru orice fel de cladire civila, comerciala sau industriala. Echipa de specialisti de la Electro Control INST este extrem de bine pregatita sa rezolve chiar si cele mai complicate aspecte cu privire la  sistemele de electricitate. Astfel, Electro Control INST implementeaza instaltii de legare la pamant, instalatii de paratrasnete de cea mai buna calitate, pentru ca dumneavoastra sa fiti linistiti stiind ca indiferent de natura fenomenelor electrice cauzate de o vreme rea, o sa fiti protejati.
Cu o experienta de peste  15 ani in domeniul instalatiilor, fiecare proiect este  executat cu profesionalism si cu atentie la detalii. Echipa de specialisti numara ingineri, electricieni, sudori si mecanici specializati, gata sa rezolve chiar si cele mai exigente dintre cerintele clientilor, fie ca este vorba despre un mic apartament de bloc, fie ca este vorba de cladiri industriale impunatoare si cu necesitati specifice.

De ce sa ne alegi?

Pe langa serviciile de proiectare si ulterior instalare a paratrasnetelor, echipa Electro Control INST efectueaza si verificari PRAM ale acestora, oferind solutii complete clientilor sai, adaptate in functie de necesitatile acestora.

Experienta in domeniul instalatiilor electrice, personalul calificat si profesionalismul cu care sunt executate lucrarile sunt aspecte care ne descriu cel mai bine, si totodata ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

Contact

ELECTRO CONTROL INST SRL
Reg. com.: J05/2322/2004
CIF: RO17035836
Adresa: Aleea Zidarilor, Nr.2, Bl.Z 4, Ap.4 Oradea
Judet: Bihor