Instalatii electrice

Proiectare

Executie

Obtinere Avize

Obtinere autorizatie

  • Instalaţii electrice interioare aferente clădirilor civile
  • Instalaţii electrice interioare aferente clădirilor industriale
  • Instalaţii de utilizare de joasă tensiune
  • Instalaţie de racordare la joasă tensiune destinată alimentării cu energie electrică a unui singur loc de consum, executată din reţeaua de joasă tensiune sau tabloul/ cutia de distribuţie a postului de transformare

Realizare instalatii electrice

Electro Control INST SRL va sta la dispozitie pentru executia de instalatii electrice interioare, indiferent daca imobilul in cauza este o casa la rosu, o constructie industriala sau o cladire de birouri.
De la trasarea efectiva a instalatiei electrice si proiectarea acesteia in functie de tipul racordului la reteaua de distributie (monofazic sau trifazic), pana la montarea prizelor si a intrerupatoarelor, echipa Electro Control INST SRL se va ocupa de tot ce implica operatiunea de executiei a unei instalatii electrice. De asemenea, se tine cont si de cerintele beneficiarului, astfel incat rezultatul final  sa fie exact ceea ce clientul si-a dorit, ba chiar sa ii depaseasca asteptarile.

Instalatii electrice perfect realizate

Echipa Electro Control INST dispune de toate autorizatiile necesare care atesta competenta firmei in executia acestor tipuri de lucrari, calitatea serviciilor oferite si a sistemului de management implementat fiind confirmate de obtinerea certificatului ISO 9001 si de certificatul ANRE. Va punem la dispozitie personal calificat, pregatit sa faca fata oricarei provocari in ceea ce priveste executia de instalatii electrice.

Instalatii electrice perfect realizate

De multe ori, unele case sau constructii industriale  necesita servicii personalizate de instaltii electrice,in functie de specificul fiecarei, pentru a functiona in mod eficient, in siguranta si economic  pe termen lung. De aceea, echipa Electro Control Inst este pregatita sa raspunda chiar si celor mai pretentiosi clienti. Pot fi puse la punct instalatii personalizate care sa raspunda in mod specific necesitatilor diferite ale fiecarei cladiri sau locatii in parte. Pentru acest lucru, exista o echipa specializata de profesionisti cu o experienta extrem de mare, care sunt pregatiti sa indeplineasca la timp si in mod eficient a obiectivele propuse. Astfel, inginerii, instalatorii, electricienii, sudorii si maistri de la Electro Control INSR sunt specializati si cunosc foarte bine orice tip de instalatii electrice, astfel implementeaza foarte usor orice plan, indiferent de complexitatea sa.

Contact

ELECTRO CONTROL INST SRL
Reg. com.: J05/2322/2004
CIF: RO17035836
Adresa: Aleea Zidarilor, Nr.2, Bl.Z 4, Ap.4 Oradea
Judet: Bihor