Electro Control Inst. SRL  este o companie cu experienta in mari proiecte de electricitate, fiind capabila sa raspunda cu profesionalism la cerintele diversificate ale clientilor.

Va ganditi la faptul ca instalatiile electrice reprezinta operatiuni care necesita cunoastere specialitata in domeniul electricitatii? Aveti perfecta dreptate! Numai o echipa de profesionisti cu experienta  este capabila sa activeze in aceasta zona, iar Electro Control INST este una dintre cele mai bune firme de instalatii electrice din Bihor care se bucura de respect si recunoastere in domeniul in care activeaza de ani buni! Ne ingrijim de orice tip de instalatii electrice, iar colaborarea cu clientii nostri ne-a aratat calea spre succes! Inca de la inceputul colaborarii cu dumneavoastra, va intampinam cu profesionalism! Pentru ca ne place sa realizam lucrurile in cel mai bun mod posibil, iar rezultatele finale sa fie conform asteptarilor dumneavoastra, veti beneficia de proiectarea instalatiilor electrice pentru a realiza bugetul pe care va trebui sa il pregatiti.Dar asta nu este tot, va asiguram si ajutor in obtinearea avizelor si obtinerea autorizatiilor si bineinteles, vom executa si lucrarile la cel mai inalt standard de calitate. Acest lucru implica preconizarea cu aproximatie a unor preturi pentru instalatii electrice pe care electricienii Electro Control INST le vor realiza la solicitarea dumneavoastra!
Avem angajat personal autorizat  cu vechime in executia  instalatilor electrice si bransamente , cunoscuti pentru calitatea muncii lor.

Principalul obiectiv al companiei Electro Control Inst. SRL este de a asigura servicii de inalta calitate, la standarde ridicate , in tara dar si in afara tarii . Firma noastra executa o gama larga de servicii de electricitate: consultanta, proiectare si implementare, folosind cele mai bune tehnici in domeniu si materiale de cea mai buna calitate.

Asiguram proceduri de lucru si standarde de calitate in electricitate, impuse de normativele si de legislatia in vigoare in Romania.

Asiguram Interventii Electrice 24/7/365

Promisiunea noastra

Ceea ce va garantam este calitate si profesionalism! De asemenea, va asiguram de faptul ca preturile instalatiilor electrice pe care le realizam pentru dumneavoastra vor fi amortizate intr-un timp scurt, deoarece calitatea serviciilor prestate ne caracterizeaza ca fiind printre putine firme de instalatii electrice care isi multumeste pe deplin clientii clientii!

Contact

ELECTRO CONTROL INST SRL
Reg. com.: J05/2322/2004
CIF: RO17035836
Adresa: Aleea Zidarilor, Nr.2, Bl.Z 4, Ap.4 Oradea
Judet: Bihor