Bransamente Electrice

Proiectare

Executie

Depunere Documente

Obtinere Avize

Obtinere Autorizatie

Pentru bransamente electrice definitive monofazate sau trifazate sunt necesare in urmatoarele documente:

  • C.I. persoana fizica sau C.U.I.-ul firmei si C.I. reprezentant firma, depinde de cine incheie contractul
  • act de proprietate, contract de vânzare-cumparare sau inchiriere, dupa caz
  • plan cadastral de incadrare in zona 1:500 si 1:2000
  • acordul proprietarului de incheiere contract pe numele chiriasului (atunci cand este vorba de inchiriere, legalizat daca proprietarul este persoana fizica)
  • certificatul de urbanism
  • avizul de amplasament de la ENEL
  • autorizatia de constructie in termen sau receptia lucrarii de la primarie (la cladirile noi)
  • pentru persoanele juridice este necesara si cunoasterea contului si a bancii unde are firma deschis contul
  • tensiunea ceruta (monofazic sau trifazic) si puterea necesara (lista cu toti consumatorii)
  • schita spatiilor ce vor fi alimentate, cu pozitia tabloului general, unde va ajunge coloana de alimentare cu energie

Bransamente Electrice Monofazice

Electro Control INST proiecteaza, obtine avize si autorizatii pentru bransamente electrice monofazice in conformitate cu toate normele de siguranta si standardele de calitate aflate in vigoare. Cu o foarte mare experienta in domeniul instalatiilor electrice, societatea are o echipa profesionista si calificata pentru efectuarea unor lucrari de calitate, la cele mai inalte standarde.

Bransamentul electric inseamna racordarea consumatorului la sistemul de distributie in vederea alimentarii cu energie electrica. Legatura instalatiei de joasa tensiune cu proprietatea beneficiarului se realizeaza prin contorul acestuia.

Un lucru foarte important ce trebuie avut calcul in momentul racordarii la reteaua electrica consta in calcularea puterii maxime in kV care va fi utilizata in cadrul constructiei. Daca in respectiva constructie (civila sau industriala) este prezent un numar mic de aparate electrocasnice si alte echipamente care sunt alimentate cu energie electrica (centrale termice, aparate aer conditionat, etc), se impune executia unui bransament monofazic.

Pentru efectuarea acestor tipuri de lucrari, Electro Control INST va sta la dispozitie cu personal calificat, echipamente performante specifice, precum si cu servicii de proiectare, respectiv executie a bransamentului.

Bransamente Electrice Trifazice

Realizarea de bransamente electrice trifazice este neaparat necesara atunci cand in cadrul imobilului ce urmeaza a fi racordat la reteaua electrica de distributie, vor fi folosite multe aparate si echipamente consumatoare de curent electric, indiferend daca constructia in cauza este o casa, o vila, un bloc, o hala sau o constructie industriala. Utilizarea in acelasi timp a a acesto consumatori de curent electric va solicita foarte mult reteaua electrica, de aceea este necesara  realizarea unui bransament  trifazic, pentru ca instalatia sa functioneze normal, sa fie evitate scurtcircuitele, sau alte evenimente nedorite.

Avand in vedere natura instalatiei si pericolele la care sunt supusi consumatorii daca aceasta din urma nu este realizata corect, in momentul in care decideti sa va racordati locuinta sau orice alta constructie la reteaua publica electrica, este recomandat sa apelati la o firma specializata si autorizata in domeniu.

Prezenta inca din anul 2004 in acest domeniu de activitate, si autorizata de catre ANRE si alte organe abilitate, Electro Control INST  executa bransamente electrice trifazice respectand toate legile aflate in vigoare cu privire la siguranta instalatiilor si toate aspectele conexe.

Contact

ELECTRO CONTROL INST SRL
Reg. com.: J05/2322/2004
CIF: RO17035836
Adresa: Aleea Zidarilor, Nr.2, Bl.Z 4, Ap.4 Oradea
Judet: Bihor